زینک اکساید

اشتراک گذاری:
توضیحات

توضیحات

اکسید روی (ZnO) یک ترکیب معدنی رایج با کاربردهای فراوان است. در آب نامحلول است اما در اسیدها و بازهای رقیق محلول است. اکسید روی در طیف گسترده‌ای از لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی از جمله آرایشی، محصولات ناخن، لوسیون های کودک، صابون‌های حمام و پودر پا استفاده می‌شود.

اکسید روی همچنین در مواد محافظ پوست مانند پمادها، پوشک و محصولات ضدآفتاب استفاده می‌شود.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “زینک اکساید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.