ستو استئاریل الکل

اشتراک گذاری:
توضیحات

توضیحات

الکل‌های چرب از روغن پالم و روغن هسته خرما به دست می‌آیند.
ستو استئاریل الکل در عین حال ویسکوزیته سیستم‌های امولسیون روغن/آب را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد و بدون در نظر گرفتن مقدار pH آن‌ها را پایدار می‌کند. علاوه بر این، این ماده از بروز قرمزی و تحریک جلوگیری می‌کند. آب را حفظ می‌کند و باعث انتقال مواد مغذی به لایه‌های عمیق پوست می‌شود وبه پوست حالت نرم کنندگی می‌دهد.

همچنین از جدا شدن محصول به اجزاء جلوگیری می‌کند. در صنایع آرایشی و بهداشتی و داروسازی، به عنوان پایدار کننده امولسیون و عامل افزایش دهنده ویسکوزیته در محلول‌های آبی و غیر آبی استفاده می‌شود.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ستو استئاریل الکل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.