ستیل الکل

اشتراک گذاری:
توضیحات

توضیحات

ستیل الکل یک الکل چرب است. در دمای اتاق، ستیل الکل به شکل جامد یا تکه‌های سفید مومی شکل است. ستیل الکل در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان مات کننده در شامپوها یا به عنوان نرم کننده، امولسیفایر یا عامل غلیظ کننده در ساخت کرم‌ها و لوسیون های پوست استفاده می‌شود.

همچنین به عنوان یک کوسورفکتانت غیر یونی در کاربردهای امولسیونی استفاده می‌شود.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ستیل الکل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.