ایزوپروپیل میراستات (IPM)

اشتراک گذاری:
توضیحات

توضیحات

IPM یک استر اسید چرب ایزوپروپیل الکل و اسید میریستیک است. ایزوپروپیل میریستات نرم کننده است و در لوازم آرایشی و بهداشتی و همچنین به عنوان حلال در مواد عطری و در فرآیند حذف مواد

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ایزوپروپیل میراستات (IPM)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.